Uitgelichte projecten

Smokey komt logeren Veilig wonen

Smokey komt logeren

De knuffel Smokey de Rookmelder logeert bij de kinderen van groepen 1 en 2. Samen met de ouders worden de opdrachten uit het werkblad gemaakt. Op een speelse manier wordt zo brandveiligheid thuis onder de aandacht gebracht.

Bekijk dit project

Wilt u zelf een project starten?

Als u zelf een project over brandveiligheid wilt starten, kijk dan eerst of u inspiratie kunt vinden bij Projecten. Wilt u toch zelf aan de slag? Dan vindt u hier relevante informatie over een project opzetten, samenwerken, financieren, effectmeting en gedragsverandering.

Ontdek meer

Heeft u zelf een project brandveiligheid?

Heeft u zelf een project brandveiligheid die u wilt delen? Bent u er trots op en wilt u uw organisatie op de kaart zetten? Uw project kan anderen inspireren, enthousiasmeren en activeren. Hier kunt u uw project brandveiligheid indienen.

 Dien uw project in

Draagvlak Draagvlak

Een succesvol project vergt draagvlak. Vooral bij projecten brandveiligheid, omdat de risicobeleving van brand laag is. Hier vind u voorbeelden.

Bekijk projecten
Veilig wonen Veilig wonen

Hoe kunt u bewoners zelfredzaam maken zodat zij prettig en brandveilig wonen? In de projecten vindt u voorbeelden en ideeën.

Bekijk projecten
Brandwondencentrum Groningen

Brandwondencentrum Groningen

Acute opvang (24/7) van patiënten met ernstige brandwonden in een groot verzorgingsgebied. Brede specialistische zorg voor wonden en de gevolgen van brandwonden. Gevestigd in het Martini Ziekenhuis

bekijk projecten
Politie Nederland

Politie Nederland

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland. De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen. Waakzaam en dienstbaar.

bekijk projecten

Nieuwste projecten

(Brand)veiligheid in het paardenbedrijf (Brand)veiligheid in het paardenbedrijf (Brand)veiligheid in het paardenbedrijf (Brand)veiligheid in het paardenbedrijf (Brand)veiligheid in het paardenbedrijf (Brand)veiligheid in het paardenbedrijf Onderwijs

(Brand)veiligheid in het paardenbedrijf

Een samenwerkingsvorm waar 3 partijen, t.w. Studenten Stenden Hogeschool (minor Horse Business Management), Paardenbedrijven (maneges, paardenpensions ed) en de Brandweer (risicobeheersing, operationele voorbereiding en incidentbestrijding) theoretische en praktische kennis en ervaring delen rondom ‘paarden’ en brandveiligheid.

Bekijk dit project
Brandweer op school - Doorlopende leerlijn Brandweer op school - Doorlopende leerlijn Brandweer op school - Doorlopende leerlijn Brandweer op school - Doorlopende leerlijn Brandweer op school - Doorlopende leerlijn Brandweer op school - Doorlopende leerlijn Brandweer op school - Doorlopende leerlijn Brandweer op school - Doorlopende leerlijn Brandweer op school - Doorlopende leerlijn Brandweer op school - Doorlopende leerlijn Veilig wonen

Brandweer op school - Doorlopende leerlijn

Lesprogramma brandveilig leven voor leerlingen in het basisonderwijs. De methode biedt meerdere op maat gemaakte lessen voor iedere groep of combigroep in het basisonderwijs. De lessen worden verzorgt door een brandweer gastdocent. Bij iedere les hoort een lesbrief waarmee het onderwerp ook in de thuissituatie onder de aandacht wordt gebracht.

Bekijk dit project