Uitgelichte projecten

QuickScan Brandveiligheid Ondernemen

QuickScan Brandveiligheid

Lopend project

Met risicogerichte aandacht gaan we laagdrempelig en met een positieve intentie het gesprek aan. Aandacht voor het voorkomen van slachtoffers en de bedrijfscontinuïteit bij bedrijven is ons doel.

Bekijk dit project
De woningcheckers Veilig wonen

De woningcheckers

Lopend project

Met het project “De Woningcheckers” laten we basisschoolleerlingen kennis maken met brandpreventie. Om ze op die manier tegelijkertijd ‘Ambassadeur Brandveilig Leven’ te lat…

Bekijk dit project
Eerste Hulp Bij Ontruimen Zorg

Eerste Hulp Bij Ontruimen

Lopend project

Een simulatie van een ontruiming bij u aan tafel - De brandweer begeleidt u in een oefening aan tafel, brengt preventieve maatregelen in beeld en leert u wat u kunt doen bij brand.

Bekijk dit project

Wilt u zelf een project starten?

Als u zelf een project over brandveiligheid wilt starten, kijk dan eerst of u inspiratie kunt vinden bij Projecten. Wilt u toch zelf aan de slag? Dan vindt u hier relevante informatie over een project opzetten, samenwerken, financieren, effectmeting en gedragsverandering.

Ontdek meer

Heeft u zelf een project brandveiligheid?

Heeft u zelf een project brandveiligheid die u wilt delen? Bent u er trots op en wilt u uw organisatie op de kaart zetten? Uw project kan anderen inspireren, enthousiasmeren en activeren. Hier kunt u uw project brandveiligheid indienen.

 Dien uw project in

Ouderen Ouderen

De groeiende groep ouderen woont steeds langer zelfstandig, maar is ook kwetsbaar bij brand. Hier vindt u projecten om hen zelfredzamer te maken.

Bekijk projecten
Jeugd Jeugd

Vind projecten jeugd die kinderen op een leuke manier vertellen hoe ze brandveilig kunnen leren en spelen en bereik meteen de ouders.

Bekijk projecten
Brandwondencentrum Groningen

Brandwondencentrum Groningen

Het Martini Ziekenhuis is één van de drie brandwondencentra in Nederland en het centrum voor Noord- en Oost-Nederland.

bekijk projecten
Politie Nederland

Politie Nederland

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland. De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen. Waakzaam en dienstbaar.

bekijk projecten

Nieuwste projecten

Veilig recreëren in Noordwijk Draagvlak

Veilig recreëren in Noordwijk

Lopend project

Een project van de gemeente Noordwijk, waarbij de Omgevingsdienst namens de gemeente de regie over dit traject heeft en de brandweer adviseert. Door nauwe samenwerking tussen de partners, persoonli…

Bekijk dit project
Intentieverklaring campagne CO Veilig wonen

Intentieverklaring campagne CO

Lopend project

Door als ketenpartners samenwerking te zoeken en krachten te bundelen, bereiken we een grote doelgroep met een concrete boodschap. De kracht zit met name in het feit dat monteurs worden ingezet al…

Bekijk dit project