Uitgelichte projecten

Smokey komt logeren Veilig wonen

Smokey komt logeren

De knuffel Smokey de Rookmelder logeert bij de kinderen van groepen 1 en 2. Samen met de ouders worden de opdrachten uit het werkblad gemaakt. Op een speelse manier wordt zo brandveiligheid thuis onder de aandacht gebracht.

Bekijk dit project

Wilt u zelf een project starten?

Als u zelf een project over brandveiligheid wilt starten, kijk dan eerst of u inspiratie kunt vinden bij Projecten. Wilt u toch zelf aan de slag? Dan vindt u hier relevante informatie over een project opzetten, samenwerken, financieren, effectmeting en gedragsverandering.

Ontdek meer

Heeft u zelf een project brandveiligheid?

Heeft u zelf een project brandveiligheid die u wilt delen? Bent u er trots op en wilt u uw organisatie op de kaart zetten? Uw project kan anderen inspireren, enthousiasmeren en activeren. Hier kunt u uw project brandveiligheid indienen.

 Dien uw project in

Draagvlak Draagvlak

Een succesvol project vergt draagvlak. Vooral bij projecten brandveiligheid, omdat de risicobeleving van brand laag is. Hier vind u voorbeelden.

Bekijk projecten
Veilig wonen Veilig wonen

Hoe kunt u bewoners zelfredzaam maken zodat zij prettig en brandveilig wonen? In de projecten vindt u voorbeelden en ideeën.

Bekijk projecten
Brandwondencentrum Groningen

Brandwondencentrum Groningen

Acute opvang (24/7) van patiënten met ernstige brandwonden in een groot verzorgingsgebied. Brede specialistische zorg voor wonden en de gevolgen van brandwonden. Gevestigd in het Martini Ziekenhuis

bekijk projecten
Politie Nederland

Politie Nederland

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland. De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen. Waakzaam en dienstbaar.

bekijk projecten

Nieuwste projecten

Brandweer VR Experience Brandweer VR Experience Veilig wonen

Brandweer VR Experience

De Brandweer VR Experience is een unieke Virtual Reality (VR) ervaring in 360 °. In deze virtuele wereld leer je hoe je brand voorkomt en ervaar je wat je moet doen als er brand uitbreekt.

Bekijk dit project