Uitgelichte projecten

Smokey komt logeren Veilig wonen

Smokey komt logeren

De knuffel Smokey de Rookmelder logeert bij de kinderen van groepen 1 en 2. Samen met de ouders worden de opdrachten uit het werkblad gemaakt. Op een speelse manier wordt zo brandveiligheid thuis onder de aandacht gebracht.

Bekijk dit project

Wilt u zelf een project starten?

Als u zelf een project over brandveiligheid wilt starten, kijk dan eerst of u inspiratie kunt vinden bij Projecten. Wilt u toch zelf aan de slag? Dan vindt u hier relevante informatie over een project opzetten, samenwerken, financieren, effectmeting en gedragsverandering.

Ontdek meer

Heeft u zelf een project brandveiligheid?

Heeft u zelf een project brandveiligheid die u wilt delen? Bent u er trots op en wilt u uw organisatie op de kaart zetten? Uw project kan anderen inspireren, enthousiasmeren en activeren. Hier kunt u uw project brandveiligheid indienen.

 Dien uw project in

Draagvlak Draagvlak

Een succesvol project vergt draagvlak. Vooral bij projecten brandveiligheid, omdat de risicobeleving van brand laag is. Hier vind u voorbeelden.

Bekijk projecten
Veilig wonen Veilig wonen

Hoe kunt u bewoners zelfredzaam maken zodat zij prettig en brandveilig wonen? In de projecten vindt u voorbeelden en ideeën.

Bekijk projecten
Brandwondencentrum Groningen

Brandwondencentrum Groningen

Acute opvang (24/7) van patiënten met ernstige brandwonden in een groot verzorgingsgebied. Brede specialistische zorg voor wonden en de gevolgen van brandwonden. Gevestigd in het Martini Ziekenhuis

bekijk projecten
Politie Nederland

Politie Nederland

De politie is er altijd. Voor een veiliger Nederland. De politie werkt actief samen met burgers en partners. Zij heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie is er voor iedereen. Waakzaam en dienstbaar.

bekijk projecten

Nieuwste projecten

Pop up store Pop up store Pop up store Veilig wonen

Pop up store "Three minute store"

Project omschrijving Dit product is in samenwerking met een zorggroep opgesteld. Deze kaart is te gebruiken door bijvoorbeeld wijkverpleegkundigen/huishoudelijk verzorgenden om het gesprek over brandveiligheid aan te gaan met hun cliënten. Dit na een aangetroffen situatie in de woning van de cliënt of bij een intakegesprek. Methodiek Voorlichting Advies op maat Ervaringen De kaart is nog relatief kort in omloop. Wel wordt deze enthousiast ontvangen. In oktober hebben we een evaluatiemoment gepland met de ZZG zorggroep over de ervaring met de kaart. Effectmeting Nee Setting / locatie Zorginstellingen Exposure In contactmomenten met zorginstellingen wordt deze handelingskaart gepresenteerd en besproken.

Bekijk dit project