Header

Een eigen project brandveiligheid indienen

Wilt u een project brandveiligheid indienen?
Wilt u zelf een afgerond project brandveiligheid indienen en delen met anderen om hen te inspireren? Bent u er trots op en wilt u uw organisatie op de kaart zetten? Staat het nog niet bij de projecten? Hier kunt u uw project brandveiligheid indienen. Dit is waardevol voor andere organisaties als die van u, zoals veiligheidsregio's en samenwerkingspartners! Wat u vanzelfsprekend vindt, kan voor een ander een uitkomst zijn. Uw project kan hen inspireren, enthousiasmeren en activeren. Ze hoeven niet meer opnieuw het wiel uit te vinden.

Het kost niet veel tijd
U kunt hieronder de eerste informatie over uw project brandveiligheid indienen. Wij nemen daarna contact met u op. Om de projecten overzichtelijk aan te kunnen bieden, sturen we u dan een productblad om uw project te beschrijven. Dat kunt u het beste zelf doen in uw eigen woorden. Wij checken of het compleet, duidelijk en relevant is – het moet natuurlijk wel over brandveiligheid gaan. Als alles klopt, plaatsen we het project op de website. Wilt u later nog wijzigingen aanbrengen, dan kunt u dat altijd aan ons doorgeven. Ook als we het project al geplaatst hebben.

Uitgelicht project
Soms lichten we een inspirerend voorbeeldproject uit, om mensen op een idee te brengen. Deze keuze is aan het beheerteam van het Loket Brandveilig leven.

Meld nu uw project hieronder aan!

Contactpersoon informatie

Project informatie

Overige informatie

Hoe wenst u benaderd te worden?

Nieuwste projecten

Pop up store Pop up store Pop up store Veilig wonen

Pop up store "Three minute store"

Project omschrijving Dit product is in samenwerking met een zorggroep opgesteld. Deze kaart is te gebruiken door bijvoorbeeld wijkverpleegkundigen/huishoudelijk verzorgenden om het gesprek over brandveiligheid aan te gaan met hun cliënten. Dit na een aangetroffen situatie in de woning van de cliënt of bij een intakegesprek. Methodiek Voorlichting Advies op maat Ervaringen De kaart is nog relatief kort in omloop. Wel wordt deze enthousiast ontvangen. In oktober hebben we een evaluatiemoment gepland met de ZZG zorggroep over de ervaring met de kaart. Effectmeting Nee Setting / locatie Zorginstellingen Exposure In contactmomenten met zorginstellingen wordt deze handelingskaart gepresenteerd en besproken.

Bekijk dit project

Wilt u zelf een project starten?

Als u zelf een project over brandveiligheid wilt starten, kijk dan eerst of u inspiratie kunt vinden bij Projecten. Wilt u toch zelf aan de slag? Dan vindt u hier relevante informatie over een project opzetten, samenwerken, financieren, effectmeting en gedragsverandering.

Ontdek meer

Heeft u zelf een project brandveiligheid?

Heeft u zelf een project brandveiligheid die u wilt delen? Bent u er trots op en wilt u uw organisatie op de kaart zetten? Uw project kan anderen inspireren, enthousiasmeren en activeren. Hier kunt u uw project brandveiligheid indienen.

 Dien uw project in