Header

Een eigen project brandveiligheid indienen

Wilt u een project brandveiligheid indienen?
Wilt u zelf een afgerond project brandveiligheid indienen en delen met anderen om hen te inspireren? Bent u er trots op en wilt u uw organisatie op de kaart zetten? Staat het nog niet bij de projecten? Hier kunt u uw project brandveiligheid indienen. Dit is waardevol voor andere organisaties als die van u, zoals veiligheidsregio's en samenwerkingspartners! Wat u vanzelfsprekend vindt, kan voor een ander een uitkomst zijn. Uw project kan hen inspireren, enthousiasmeren en activeren. Ze hoeven niet meer opnieuw het wiel uit te vinden.

Het kost niet veel tijd
U kunt hieronder de eerste informatie over uw project brandveiligheid indienen. Wij nemen daarna contact met u op. Om de projecten overzichtelijk aan te kunnen bieden, sturen we u dan een productblad om uw project te beschrijven. Dat kunt u het beste zelf doen in uw eigen woorden. Wij checken of het compleet, duidelijk en relevant is – het moet natuurlijk wel over brandveiligheid gaan. Als alles klopt, plaatsen we het project op de website. Wilt u later nog wijzigingen aanbrengen, dan kunt u dat altijd aan ons doorgeven. Ook als we het project al geplaatst hebben.

Uitgelicht project
Soms lichten we een inspirerend voorbeeldproject uit, om mensen op een idee te brengen. Deze keuze is aan het beheerteam van het Loket Brandveilig leven.

Meld nu uw project hieronder aan!

Contactpersoon informatie

Project informatie

Nieuwste projecten

Huisbezoek ouderen door MBO studenten Veilig wonen

Huisbezoek ouderen door MBO studenten

Lopend project

Het project omvat huisbezoeken brengen aan ouderen van 75+, waarbij de brandveiligheid gecheckt wordt en het gesprek wordt aangegaan over babbeltrucs (politie) en eenzaamheid (welzijndsorganisatie)

Bekijk dit project
Slimme rookmelders Veilig wonen

Slimme rookmelders

Lopend project

In de Achterhoek worden duizend huishoudens met kwetsbare ouderen voorzien van inbraakalarm, paniekknop, inactiviteitsmelders en rookmelders. Deze ‘slimme sensoren’ alarmeren het social…

Bekijk dit project
Escaperoom Veilig wonen

Escaperoom

Lopend project

Om mensen bewust te maken van risico’s in en om huis is de mobiele brandweer escaperoom ontwikkeld. Met deze escaperoom beleven bezoekers op een interactieve wijze brandrisico’s.

Bekijk dit project

Wilt u zelf een project starten?

Als u zelf een project over brandveiligheid wilt starten, kijk dan eerst of u inspiratie kunt vinden bij Projecten. Wilt u toch zelf aan de slag? Dan vindt u hier relevante informatie over een project opzetten, samenwerken, financieren, effectmeting en gedragsverandering.

Ontdek meer

Heeft u zelf een project brandveiligheid?

Heeft u zelf een project brandveiligheid die u wilt delen? Bent u er trots op en wilt u uw organisatie op de kaart zetten? Uw project kan anderen inspireren, enthousiasmeren en activeren. Hier kunt u uw project brandveiligheid indienen.

 Dien uw project in