Header

Een eigen project brandveiligheid indienen

Wilt u een project brandveiligheid indienen?
Wilt u zelf een afgerond project brandveiligheid indienen en delen met anderen om hen te inspireren? Bent u er trots op en wilt u uw organisatie op de kaart zetten? Staat het nog niet bij de projecten? Hier kunt u uw project brandveiligheid indienen. Dit is waardevol voor andere organisaties als die van u, zoals veiligheidsregio's en samenwerkingspartners! Wat u vanzelfsprekend vindt, kan voor een ander een uitkomst zijn. Uw project kan hen inspireren, enthousiasmeren en activeren. Ze hoeven niet meer opnieuw het wiel uit te vinden.

Het kost niet veel tijd
U kunt hieronder de eerste informatie over uw project brandveiligheid indienen. Wij nemen daarna contact met u op. Om de projecten overzichtelijk aan te kunnen bieden, sturen we u dan een productblad om uw project te beschrijven. Dat kunt u het beste zelf doen in uw eigen woorden. Wij checken of het compleet, duidelijk en relevant is – het moet natuurlijk wel over brandveiligheid gaan. Als alles klopt, plaatsen we het project op de website. Wilt u later nog wijzigingen aanbrengen, dan kunt u dat altijd aan ons doorgeven. Ook als we het project al geplaatst hebben.

Uitgelicht project
Soms lichten we een inspirerend voorbeeldproject uit, om mensen op een idee te brengen. Deze keuze is aan het beheerteam van het Loket Brandveilig leven.

Meld nu uw project hieronder aan!

Contactpersoon informatie

Project informatie

Nieuwste projecten

Veilig recreëren in Noordwijk Draagvlak

Veilig recreëren in Noordwijk

Lopend project

Een project van de gemeente Noordwijk, waarbij de Omgevingsdienst namens de gemeente de regie over dit traject heeft en de brandweer adviseert. Door nauwe samenwerking tussen de partners, persoonli…

Bekijk dit project
Intentieverklaring campagne CO Veilig wonen

Intentieverklaring campagne CO

Lopend project

Door als ketenpartners samenwerking te zoeken en krachten te bundelen, bereiken we een grote doelgroep met een concrete boodschap. De kracht zit met name in het feit dat monteurs worden ingezet al…

Bekijk dit project

Wilt u zelf een project starten?

Als u zelf een project over brandveiligheid wilt starten, kijk dan eerst of u inspiratie kunt vinden bij Projecten. Wilt u toch zelf aan de slag? Dan vindt u hier relevante informatie over een project opzetten, samenwerken, financieren, effectmeting en gedragsverandering.

Ontdek meer

Heeft u zelf een project brandveiligheid?

Heeft u zelf een project brandveiligheid die u wilt delen? Bent u er trots op en wilt u uw organisatie op de kaart zetten? Uw project kan anderen inspireren, enthousiasmeren en activeren. Hier kunt u uw project brandveiligheid indienen.

 Dien uw project in