Header

5 projecten gevonden

Creatieve invulling brandveiligheid Ondernemen

Creatieve invulling brandveiligheid

Broedplaatsen zijn locaties waar kunstenaars creatief samenwerken. Dit zijn grafische ontwerpers tot instrumentenbouwers. Zij proberen de verbinding te maken tussen vaak al bestaande methodes, oplossing en vakgebieden. Tijdens deze samenwerking. met de gemeente en brandweer, is gezocht naar creatieve oplossing voor de brandveiligheid in de werkplaats in samenwerking.

Bekijk dit project
Rookmelderactie Wooncorporatie Veilig wonen

Rookmelderactie Wooncorporatie

Servatius Wonen & Vastgoed organiseert jaarlijks de ‘Servatiusdag’: een speciale activiteit voor haar huurders. Deze keer stond de ‘Servatiusdag’ in het teken van brandveilig leven. Brandweer Zuid Limburg heeft 40 personen cursus gegeven, deze personen zijn vervolgens rookmelders gaan plaatsen in woningen van huurders van de wooncorporatie.

Bekijk dit project

Wilt u zelf een project starten?

Als u zelf een project over brandveiligheid wilt starten, kijk dan eerst of u inspiratie kunt vinden bij Projecten. Wilt u toch zelf aan de slag? Dan vindt u hier relevante informatie over een project opzetten, samenwerken, financieren, effectmeting en gedragsverandering.

Ontdek meer

Heeft u zelf een project brandveiligheid?

Heeft u zelf een project brandveiligheid die u wilt delen? Bent u er trots op en wilt u uw organisatie op de kaart zetten? Uw project kan anderen inspireren, enthousiasmeren en activeren. Hier kunt u uw project brandveiligheid indienen.

 Dien uw project in